Home

Welkom op de home website van Park Real Estate, uw makelaar voor huur en verhuur.

Park is een woonbemiddelaar die voornamelijk voor expats en multinationals werkt. Wij specialiseren ons in de verhuur van appartementen en huizen. Ons werkgebied ligt in Amsterdam en omstreken.

Wij doen waar we goed in zijn: verhuurders en huurders bij elkaar brengen. Met onze vergaande expertise en kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt zijn wij de perfecte partner voor zowel huurder als verhuurder. Dus mocht u als huiseigenaar uw huis of appartement willen verhuren, neem gerust contact met ons op. Wij bieden een uitgebreide service voor huiseigenaren die een woning / appartement te huur hebben staan: we brengen uw woning onder de aandacht op diverse websites waar expats kijken en vanzelfsprekend bij onze vaste klanten. Daarnaast geven wij eigenaren desgewenst ook advies over het appartement, of het bijvoorbeeld beschikbaar is voor vrije verhuur danwel tijdelijke verhuur, of over gemeubileerd verhuren of gestoffeerd verhuren.

Ook als u op zoek bent naar huurwoningen bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben een uitgebreide hoeveelheid woningen te huur staan.

We geloven in kwaliteit, uitstekende service, slagvaardigheid en betrouwbaarheid. Daarom werken wij altijd op basis van no cure, no pay.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op!