Info verhuurder

Uw huis een thuis maken voor anderen. Dat is wat Park Real Estate voor ogen heeft bij het verhuren van uw woning aan expats, die voor korte of langere tijd in Nederland werkzaam zijn.

Park Real Estate heeft alle kennis in huis als het gaat om uw huis of appartement te verhuren in Amsterdam en omstreken. Wij helpen u graag bij het vinden van een huurder. We helpen iedere maand velen expats om een goed appartement of woning aan te huren. Als verhuurder wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw woning op een professionele manier en tegen uitstekende condities zal worden verhuurd aan een betrouwbaar huurder. Het kiezen van een Verhuurmakelaar lijkt daarbij soms een sprong in het diepe maar bij Park Real Estate bent u aan het juiste adres. Wij werken via heldere richtlijnen en altijd op "no cure, no pay" basis. Wanneer u uw eigen woning / appartement wilt verhuren, komt één van onze gekwalificeerde medewerkers naar u toe voor een vrijblijvend intake/opnamegesprek, waarin alle mogelijkheden aan de orde komen. Wij adviseren u als huiseigenaar over de huurprijs en geven tips over eventuele aanpassingen aan de woning. Op die manier wordt uw huis of appartement aantrekkelijk voor de juiste huurders. U kunt uw huis bij ons gemeubileerd of gestoffeerd verhuren.

Om te zorgen dat uw huis of appartement optimaal in de belangstelling komt te staan, bieden we het aan via verschillende websites. Bovendien informeren wij onze collega makelaars, contactpersonen bij relocation bureau's en de HR afdelingen van multinationals regelmatig over ons aanbod en nemen wij uw woning op in housing tours voor onze klanten.

Op het moment dat een individuele zoeker of een klant (veelal expat) van een andere gevestigde partij in uw huis geïnteresseerd is, zorgen wij voor de bezichtiging. Is er eenmaal een concreet voorstel, dan zullen wij namens u onderhandelen om tot een succesvolle verhuur te komen. Uiteraard spreken wij elke stap met u door. Wij gebruiken een huurcontract welke is opgesteld door de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam welke staat voor duidelijkheid en zekerheid. Zo hebben wij al jaren vele huiseigenaren geholpen en blijven we dit met plezier voor u doen.

Zo wordt uw huis een thuis voor anderen en bent u zeker van een prima rendement!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!