Info huurder

Als expat, HR functionaris of relocation consultant bent u op zoek naar een passende gemeubileerde of gestoffeerde woning. Park Real Estate biedt volledige services op het gebied van aan- & verhuur voor u aan. Via ons uitgebreide netwerk scannen wij voor u het volledige woningaanbod. Dus ook bij andere partijen. Wij maken dan met u een afspraak om een dagje met ons op stap te gaan en de verschillende woningen met u te bezichtigen. Wij maken de afspraken, rijden u rond en beantwoorden alle vragen die u maar mocht hebben. Wanneer voor u een geschikte woning vinden nemen wij graag namens u de onderhandelingen waar. Dit gaat vanzelfsprekend in volledige samenspraak met u.

Iedere huurder heeft zijn eigen, speciale wensen. Niet alleen wat betreft de ideale woning, maar ook als het gaat om de juiste woonomgeving. Wilt u rustig wonen of juist in een bruisende buurt? Reist u per openbaar vervoer of met de auto? Eet u graag buiten de deur of vindt u het belangrijk dat de winkels op loopafstand zijn? Park Real Estate adviseert u niet alleen over de woningen maar ook over de verschillende buurten van Amsterdam en omgeving. Met onze jarenlange ervaring zoeken wij op basis van uw wensen en omstandigheden net zo lang, tot wij vinden wat u zoekt. Met maar één doel: u een huis of appartement te bieden dat een echt nieuw thuis kan worden. Graag helpen we u bij het huren van een appartement!

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, dan verzorgen wij voor u de onderhandelingen met de verhuurder, of andere makelaar waarbij een heldere en solide huurovereenkomst het doel is. Vanzelfsprekend zijn we u ook graag van dienst bij de incheck/sleuteloverdracht en – als u de woning weer gaat verlaten - de uitcheck.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!